Riera de Cassoles quadruplica les firmes

La plataforma Riera de Cassoles, que promou el canvi de nom de l’avinguda Príncep d’Astúries per un dels usos més històrics, ha lliurat aquest dijous un total de 5.356 signatures que li permetran entrar un punt de l’ordre del dia als pròxims plens de Gràcia i sarrià-Sant Gervasi perquè els grups es posicionin a favor de la iniciativa i li donin recorregut oficial. El lliurament de firmes, quatre dies abans que s’esgotés el termini de dos mesos que l’àrea de Participació havia donat als impulsors de la iniciativa, s’ha tancat quadruplicant els objectius de mínims marcats. L’Ajuntament havia requerit 540 firmes a Gràcia i se n’han recollit 2.094 mentre que a Sarrià en calien 630 i se n’han obtingut 1.956. La plataforma, de fet, ja va assolir aquests mínims en la meitat del temps (vegeu L’Independent núm. 712).

Els promotors, que des d’un inici han tingut el suport a Gràcia de 14 entitats i partits (PDeCAT, BCN En Comú, CUP i ERC), han remarcat l’“elevadíssim nivell d’acceptació” de la proposta de canvi entre el veïnat de Gràcia, de Sarrià “i de la resta de la ciutat”. També demanen que la tramitació del canvi de nom es faci aprofitant amb la reforma de l’avinguda Príncep d’Astúries que s’està fent en aquests moments i que s’executi alhora el canvi de plaques. •

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *