nunArt tanca amb el seu festival emergent un any de celebracions pel desè aniversari

Ha estat una celebració repartida i col·laborativa. L’aniversari dels deu anys de nunArt, un espai de convivència artística nascut el 2017 a Gràcia i amb una altra seu al Guinardó des del 2012, clourà aquest juliol amb una de les activitats ‘estrella’ de la casa, el festival nunOff, que enguany fa una dècada. L’estructura serà la mateixa d’edicions passades però enguany hi haurà novetats: més presència artística de l’equip de nunArt en la programació i la incorporació de persones que no hi havien participat mai. “La família i els col·laboradors de nunArt creixen i sempre és bon senyal la incorporació de persones diferents al projecte”, explica Gemma Martínez, membre de l’equip directiu de l’entitat.

Del 9 al 15 de juliol, el Festival de Creació Emergent de Barcelona, el nunOff, tornarà a omplir el Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, l’espai habitual per celebrar aquesta mostra d’art escènic del col·lectiu gracienc. El festival repeteix una programació de 15 espectacles de diferents disciplines artístiques i manté la seva aposta per la creació contemporània. El cartell del nunOff inclourà nits amb doble o triple programació de dansa, música, teatre o circ. “Espectacles de nova creació que, en alguns casos, combinen disciplines i potencien el diàleg entre els diferents llenguatges artístics”, tal i com asseguren el seus organitzadors.

El cartell del nunOff 2018 el signa César López, “habitual de la casa”, en paraules de la Gemma Martínez. I seguint amb les col·laboracions i per donar continuïtat a les activitats que s’han fet durant l’any per celebrar els 10 anys, una de les peces de Al forat, teatre des d’una altra perspectiva, es podrà veure al nunOff: To Scape, divendres 13 a les 21 h.

Entrades anticipades i carnet fester. nunArt ha signat un acord amb la Fundació Festa Major per potenciar el carnet fester. Els titulars podran gaudir d’una consumició amb l’entrada dels espectacles tot i que no n’hagin fet reserva, que enguany es pot adquirir de forma anticipada a la web de l’espai artístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *