L’Error Fest de plaça Rovira es concentra enguany en una única jornada

L’edició 2018 de l’Error Fest, el festival nascut el 2016 dins del marc de la programació musical de la plaça Rovira per Festa Major i impulsat per l’estudi gracienc Error! Design, redueix concerts i dies “per raons personals”, segons han difòs els seus responsables. Així, dilluns 20 d’agost, a l’escenari de la plaça Rovira pujaran The Lizards i Los Tiki Phantoms, en una nit que pretén encetar una setmana “a ritme de surf i de rock”.

The Lizard, el trio de punk/rock nascut a Barcelona el 2007, tenen dos discos editats, Stalking The Prey (2010) i Road To Anywhere (2015) amb el segell Atlantida Studio. Venen de recórrer Espanya amb Nashville Pussy i estan composant el seu tercer àlbum. El quatet de calaveres més divertit tornen a les festes de Gràcia. Los Tiki Phantoms tancaran la nit de l’Error Fest amb la seva proposta lúdica i ballable.

I l’altre punt fort de la programació musical de plaça Rovira és el Blackcelona, que celebra sisena edició. Així, dijous 16 d’agost a les 23 h Shirley Davis & The Silverbacks obriran la festa de la músia negra per excel·lència de les Festes de Gràcia. La diva del soul, acompanyada d’una banda de luxe com The Silverbacks, oferiran un dels concerts més esperats. La cantant britànica presentarà per primer cop a Barcelona les cançons del seu segon disc, Wishes & Wants (Tucxone Records 2018). Després de la suspensió l’any passat del seu concert degut als atemptats de la Rambla de Barcelona, Shirley Davis es va comprometre a realitzar l’actuació al 2018. I divendres 17 serà el torn de The Slingshots i Molly Varlet, ET

“El present i futur del funk barceloní”, com diuen els impulsors del festival, tancarà el Blackcelona amb The Slingshots, una de les millors formacions de música negra del sud d’Europa. Spread the Mud!, el seu segon disc és un catàleg del millor soul-funk fet a la ciutat comptal. Obriran la nit Molly Varlet, multiformació barcelonina de funk, r&b i acid jazz, amb un directe vitamínic que no vol deixar indifirent ningú, sobretot gràcies al carisma i les grans veus de les seves tres cantants.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *