David Vilajoana: “Sóc ambiciós, ens marquem com a objectiu jugar el playoff”

L’Europa ha presentat aquesta tarda el nou tècnic del primer equip, David Vilajoana, en una roda de premsa on el president del club, Víctor Martínez ha començat presentant el tècnic com una persona “ambiciosa, inconformista i treballadora”, i ha elogiat els resultats que ha aconseguit en els més de 160 partits dirigits com a entrenador escapulat.

Vilajoana s’ha mostrat agraït per l’oportunitat, i s’ha presentat com una persona ambiciosa i apassionada. “Els objectius que ens plantegem són màxims, estem confeccionant una bona plantilla amb l’objectiu de lluitar per jugar el playoff”, ha explicat el tècnic. Vilajoana s’ha definit com un entrenador amant del joc ofensiu, ha anunciat que 4 jugadors del filial formaran part de la plantilla de l’Europa i que aviat s’anunciaran nous fitxatges i renovacions.

El primer equip es posarà en marxa el 18 de juliol, disputarà 9 amistosos de pretemporada, però serà baixa al Torneig dels Històrics. Vilajoana també ha opinat respecte a la polèmica de la pantalla gegant al camp de l’Àliga “A nivell d’infraestructura m’ha tocat els nassos perquè visc al costat, però fins on sé, la instal·lació no la gestiona l’Europa i poca cosa hi podem fer. No sóc sospitós de ser un gran amant de la selecció espanyola, però amb respecte la gent hauria de ser lliure de fer el que pensi”, ha comentat.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *