Uri Vilajosana, cap de colla dels Castellers, plega perquè els blaus es rellancin

El cap de colla dels Castellers de la Vila de Gràcia, Uri Vilajosana, ha anunciat que deixa el càrrec que va assumir el gener de 2017 després de constatar una dinàmica “encallada” en els últims mesos, segons ha explicat ell mateix a Món Casteller, i que la mesura implica buscar el rellançament dels blaus com a colla de 9 que són. Vilajosana, desè cap de colla de l’entitat, va agafar el relleu de Raimon Garriga en el 20è aniversari dels blaus i es va marcar com a reptes el 9 de 8 i el 2 de 9. Fonts de l’entitat han afegit que hi ha hagut una baixada de nivell i males actuacions i que el gest de Vilajosana ha estat ben rebut en el col·lectiu com a mostra “que s’estima la colla i la posa per davant de tot, fins i tot davant de la seva persona”. Els Castellers de la Vila de Gràcia ratificaran el relleu de Vilajosana en una assemblea extraordinària encara sense data.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *