Ajoblanco tanca el local i segueix a xarxes

La revista Ajoblanco ha tancat una curta etapa a Gràcia en forma física a través de l’anomenat Espai Ajoblanco, que va obrir al carrer Santa Teresa a mitjans d’octubre de 2016 (vegeu L’Independent núm. 642). Un any i mig després de la concreció d’un pensament que el seu alma mater, Pepe Ribas, havia verbalitzat en els seus cercles ara fa dos estius, l’aventura almenys del local s’ha acabat, i aquests dies a la façana del número 3 del carrer ja llueix un rètol d’un administrador de finques. “Vam lliurar el local a finals de febrer”, apunten fonts de la revista a aquest setmanari. “Nòmades entre Madrid i Barcelona”, completa la resposta un altre portaveu a Facebook.

L’Espai Ajoblanco es va estrenar oficialment amb una jornada de portes obertes el 17 de desembre de 2016 quan ja feia dos mesos que els impulsors de la tercera etapa ja hi feinejaven, i el 18 i 19 de novembre ja s’hi va fer el primer taller. En aquest any i mig, la revista ha aconseguit editar dos números, l’últim dels quals va sortir el novembre de 2017. Hi haurà tercer número? “Està difícil; els diners, com sempre”, apunten. De moment l’activitat segueix a les xarxes socials, als actes i a les llibreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *