Futbol de primer nivell al Bar Viu

El narrador dels partits del Barça a Rac1, Joan Maria Pou, va dirigir el dijous una conversa al Bar Viu, sobre el món del futbol i tot allò que l’envolta. En l’acte també hi van participar la Laura Ràfols, que ha estat la portera del Barça, i que a finals de maig va anunciar que penjava els guants als 27 anys, el cap d’esports del Diari Ara, Toni Padilla, la periodista especialitzada en el món de la moda, Patrycia Centeno, i el director del Via Lliure de Rac1, Xavi Bundó.

Tots 5 van compartir anècdotes, Centeno va expressar el seu odi cap a aquest esport per culpa d’un professor; Ràfols va explicar que quan era petita li van regalar una nina i va treure-li el cap per jugar a futbol; el primer record futbolístic de Bundó va ser la primera Copa d’Europa del Barça, mentre que Padilla va intentar entendre que quan va perseguir un àrbitre en un Sabadell – Mataró era perquè intentava derrotar un poder ocult, segons Centeno.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *