La Salle Gràcia es queda a tocar dels objectius

El passat cap de setmana es va disputar la fase final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística al pavelló del Nou Congost, a Manresa. La secció de gimnàstica de La Salle Gràcia es va presentar amb dos equips, cada un amb un objectiu diferent, l’equip A lluitava per pujar a Primera Divisió, mentre que l’equip B tenia marcat com a objectiu aconseguir la permanència a Tercera Divisió. Tots dos van lluitar fins a l’últim moment, però es van quedar a les portes d’aconseguir les metes que s’havien proposat.

L’equip A, es va quedar a un sol punt d’aconseguir l’ascens, així que la temporada vinent seguirà competint a Segona Divisió, mentre que l’equip B encara es va quedar més a prop, no va poder mantenir la seva plaça per menys d’un punt i no va aconseguir l’objectiu de la permanència.

Des del club han volgut agrair el suport que han rebut per part de les famílies i la resta de gimnastes, i també la col·laboració de la gimnasta italiana, Greta Lorini i la seva entrenadora Vicenzina del Gimnastica Artística Estate 83, per ajudar a l’equip B a lluitar per l’objectiu que s’havien proposat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *