L’Europa de Vilajoana ja compta amb 16 jugadors a la plantilla

Setmana moguda pel primer equip de l’Europa amb la presentació oficial del nou tècnic, David Vilajoana, en roda de premsa, i l’anunci de diferents incorporacions i renovacions a la plantilla. Vilajoana, que amb la marxa de Fernando Núñez de la secretaria tècnica és també l’encarregat de confeccionar la plantilla, va anunciar en roda de premsa, que quatre jugadors que havia dirigit al filial, formarien part de la primera plantilla: Joan Compte (porter), Javi Prats (migcampista), Xavi Camps (migcampista) i Carlos Torrentbó (davanter).

Fins ara també s’han tancat un total de set fitxatges, el del porter, Marc Priego, procedent del Sant Andreu; els laterals German Collado i Xavi Liébanas, el primer arriba del filial de l’Albacete i torna al club després d’haver-hi jugat al Juvenil A, i Liébanas ha defensat aquesta temporada la samarreta del Gavà. Al mig del camp, s’han anunciat els fitxatges de Gabi López, procedent del Santboià, i d’Alfons Serra, que ha jugat a l’Arandina l’última temporada. Al davant, el jove Eloi Pena, procedent del filial del Llagostera és la principal novetat de la plantilla.

En el capítol de renovacions, fins ara han allargat el seu compromís amb el club cinc jugadors: Cano, Guillen, Uri, Varona i Josa. El tècnic va anunciar que en els pròxims dies es podria anunciar també la renovació del segon capità, Alberto, i que si no s’ha fet fins ara, és per problemes d’agenda, però que no s’esperen complicacions.

Vilajoana va anunciar que l’equip començaria la pretemporada el 18 de juliol, que hi ha previstos 9 amistosos, però que serà baixa al Torneig dels Històrics per incompatibilitats de calendari. El tècnic es va presentar com un amant del futbol ofensiu, es va definir com una persona treballadora, i es va mostrar ambiciós i inconformista: “Els objectius que ens plantegem són màxims, estem confeccionant una bona plantilla amb l’objectiu de lluitar per jugar el playoff”.

 

Presentació dels tres equips Europa-ACIDH. Divendres dia 22, a 2/4 de 6 de la tarda, el Nou Sardenya acull la segona edició del Torneig inclusiu de futbol 7 Sense Límits. L’esdeveniment servirà per presentar els equips de l’Europa-ACIDH, que jugaran contra la resta d’equips participants són el Femarec, la Ginesta i el Tastidis.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *