Adéu al cap de colla després de dues actuacions amb bones intencions

El cap de colla dels Castellers de la Vila de Gràcia, Uri Vilajosana, ha anunciat que deixa el càrrec que va assumir el gener de 2017 després de constatar una dinàmica “encallada” en els últims mesos i que la mesura implica buscar el rellançament dels blaus com a colla de 9 que són. Vilajosana, desè cap de colla de l’entitat, va agafar el relleu de Raimon Garriga en el 20è aniversari dels blaus i es va marcar com a reptes el 9 de 8 i el 2 de 9. Fonts de l’entitat han afegit que hi ha hagut una baixada de nivell i males actuacions i que el gest de Vilajosana ha estat ben rebut en el col·lectiu com a mostra “que s’estima la colla i la posa per davant de tot, fins i tot davant de la seva persona”.

Diumenge 10 vam celebrar la diada del Baix Guinardó a la plaça d’Alfons el Savi amb els Castellers de Badalona i els de Figueres. En les dues primeres rondes vam intentar el 4d8 però el vam desmuntar perquè va perdre les mides i la quadratura. En tercera ronda vam fer el tercer 2d7 de la temporada sense complicacions. En ronda de repetició vam provar 3d8, desmuntat finalment. Alçàrem un pilar de 5 per acabar.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *