La festa de Grassot mima la de Gràcia fent pregoner un dels seus dirigents

Societat

La Festa Major de Camp d’en Grassot aprofitarà la ressaca de Sant Joan per programar les primeres activitats el 25 de juny i curiosament deixant per a l’últim dia, l’1 de juliol (11.30h), el pregó, que anirà a càrrec d’Enric Bosch, veí del barri i dirigent de la Fundació Festa Major de Gràcia. Enguany la festa de Grassot estarà marcada per la imminent obertura del mercat provisional de l’Abaceria al passeig de Sant Joan, entre Indústria i Pare Claret, prevista per abans que s’acabi juny. Entre la resta de la programació destacada hi ha cinema a la fresca amb Cantando bajo la lluvia (27 de juny, 22h, Sedeta), la tabalada i el correfoc (29 de juny, 19.45 h, des del carrer Bailèn), la milla (30 de juny, 9.30 h, Grassot/Indústria), la trobada castellera (1 de juliol, 12h, Indústria/Roger de Flor) i el concurs de pintura (1 de juliol, lliurament 19.30h, monument Clavé). Entre els concerts recomanats, Mi Primer Yo, finalistes del Desconnecta (30 de juny, 01h, Sedeta) i Aquàrium (30 de juny, 23h, Grassot).