Lluïsos mantindrà el bloc pel retorn a Copa

El retorn a la màxima categoria del bàsquet català no suposarà grans canvis a la plantilla dels Lluïsos de Gràcia. El tècnic de l’ascens, Carles Rofes, seguirà a la banqueta blava, i la principal novetat fins ara és l’ascens definitiu d’Alejandro Vallina, que aquesta temporada ja ha donat un cop de mà al primer equip tot i formar part del sènior B. En el capítol de baixes, malauradament els de la plaça del Nord pateixen tres lesions de genoll de gravetat, les d’Arnau Canyes i Ricard José, que es perdran tota la pròxima temporada, i la de Medir Tena, que el tècnic espera que estigui a punt cap al final de la primera volta. Rofes explica que estan en converses amb diversos jugadors per mirar de reforçar la plantilla en posicions determinades i poder substituir les baixes.

L’altre equip gracienc que jugarà a Copa Catalunya, el Vedruna Gràcia, està patint més per confeccionar la plantilla. Els verds ja partien d’una plantilla curta, i el nou tècnic, Xavi Bayod, s’està trobant amb dificultats per acabar de tancar un equip el més competitiu possible.

D’altra banda, el president de la secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia, Rafa Nache, va ser escollit com a representant del Consell de Gràcia al Consell de l’esport de Barcelona. Nache es va proposar com a voluntari el passat dimarts al Consell de l’esport, serà el portaveu del Districte i podrà portar al Consell de l’esport de Barcelona les principals reivindicacions, com ara la manca d’equipaments esportius al barri.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *