acidH reflexiona sobre la vellesa en un documental

Una reflexió en positiu sobre el futur. Aquest és l’eix principal que condueix el projecte que l’escola d’Adults d’acidH ha desenvolupat durant aquest curs. I el resultat d’una part de la feina feta per educadors i alumnat es podrà veure el proper dimecres 27 de juny en format documental als cinemes Girona. El futur es nostre és un projecte treballat i realitzat amb la col·laboració d’un “comitè de savis i sàvies” (un grup de persones grans de La Violeta de Gràcia), que són les persones que els alumnes entrevisten al documental. “El 60% del nostre alumnat té més de 40 anys i la vellesa és un tema que els provoca molta angoixa i pors”, explica Rut Ruiz, una de les responsable de l’escola d’adults de l’entitat gracienca. Ja tenien, doncs, el tema del projecte anual, però havien de donar-li la volta i treballar-hi per eliminar els aspectes negatius. “I aquí és on entren els àvis i àvies del comitè de savis”, afegeix Ruiz. Un cop al mes es reunien amb ells i reflexionaven tots plegats per arribar a conclusions positives sobre fer-se gran. “Estem molt contents del resultat i crec que ens serà de gran ajuda, tant als alumnes com a nosaltres”. El projecte, a més del documental -fet amb l’ajuda de la productora The Missing City Stars-, també ha inclòs una exposició i l’elaboració d’un recull d’Haikus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *