Desokupa fa fora els okupes del gimnàs de les plantes superiors del mercat de Lesseps

Un grup de treballadors vinculats a l’empresa Desokupa, que es dedica a fer fora violentament els inquilins de cases okupades, han entrat aquesta nit al gimnàs que hi ha a les plantes superiors del mercat de Lesseps, a la part superior del carrer Verdi, i han fet fora el col·lectiu que el passat 27 de maig s’hi va establir. L’acció s’ha fet després que la propietat autoritzés l’entrada a Desokupa després que els okupes hi haguessin bloquejat la sortida d’emergència del pàrquing. En aquest mes d’existència, el gimnàs popular havia iniciat classes de ioga i havia pactat amb els botiguers del mercat el lliure accés a les plantes superiors per activar i desactivar l’aire condicionat dels paradistes. L’espai ja té aprovat un pla de reforma per encabir un nou gimnàs de la cadena McFit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *