L’Europa comença una campanya per omplir el Nou Sardenya

Som com tu! És el nom de l’ambiciosa campanya que ha engegat l’Europa amb l’objectiu d’omplir el Nou Sardenya en els partit de lliga de la temporada 2018/2019. Es tracta d’una campanya d’abonats que per 50 euros l’any, o el que és el mateix, 2,5 euros per partit, tindran accés als 20 partits de lliga de l’Europa al Nou Sardenya i al trofeu Vila de Gràcia.

Aquest abonament és diferent al carnet habitual de soci i no té exactament els mateixos drets polítics. L’abonament està pensat perquè la gent jove, o bé amb menys recursos econòmics puguin gaudir de l’equip durant la temporada a un preu assequible, és el mateix preu per a qualsevol persona major de 14 anys (els menors d’aquesta edat ja no paguen entrada), i no inclou els partits de Copa Catalunya ni els possibles partits de playoff en cas que l’equip es classifiqui. L’abonament no dóna drets polítics, és a dir, no dóna dret a votar ni a assistir a assemblees, ni es pot fer servir per a aplicar descomptes a la botiga ni promocions paral·leles, sinó el que pretén és enganxar nous seguidors a l’Europa a un preu de mitjana de 2,5 euros el partit.

Les persones interessades podran donar-se d’alta d’aquest abonament o renovar el carnet de soci a partir del 4 de juliol a les oficines del club, en horari de tarda. El carnet de soci manté els preus i les condicions d’anys anteriors, i tots aquells que decideixin renovar-lo entre el 4 de juliol i el 3 d’agost rebran un descompte del 15% del total de la quota. A més a més, aquest any, per renovar el carnet de soci o donar-se d’alta abans del 3 d’agost, el club donarà un obsequi d’una samarreta blanca d’animació amb l’escut de l’Europa, l’escapulari dibuixat com si fos de pintura amb les lletres de l’himne “portem amb orgull el blau escapulari” al seu interior completant la forma de V. Tots aquells interessats també la poden comprar per 6 euros cada una.

També es manté el carnet de suport del futbol femení, pel qual per 20 euros, es podrà gaudir de tots el partits del primer equip femení.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *