Bayod i el Vedruna separen els camins

Esports

El tècnic, Xavi Bayod havia de ser el nou entrenador del sènior masculí del Vedruna Gràcia i agafar el relleu de Sunyol Costa (vegeu L’Independent núm. 714) a la banqueta dels verds en la segona temporada a Copa Catalunya. Finalment però, la història ha fet un gir inesperat, i no serà Bayod qui es faci càrrec de l’equip. Des del club asseguren que les dues parts no han acabat d’encaixar en el plantejament de l’equip, i Bayod marxa amb paraules d’agraïment pel club en la seva curta estada. Es desconeix qui ocuparà la banqueta dels graciencs la temporada vinent, el club està buscant un relleu de garanties per competir a la màxima categoria del bàsquet català. La marxa de jugadors claus en la temporada anterior, com Francesc Pascal, Luis González o Ignasi Juni, i la dificultat a l’hora d’incorporar nous jugadors, pot ser un motiu que hagi precipitat la decisió.