El Claret i el Safa aposten per la continuïtat

Quan les coses surten bé, més val no tocar masses peces, o com a mínim això és el que pensen els entrenadors del Bàsquet Claret i del Safa Claror, Xavi Marín i Bernat Devant, que després d’haver aconseguit els objectius que es van plantejar al començament de la temporada passada han decidit renovar la confiança en la majoria dels seus jugadors.

En el cas del Claret, continuaran 9 jugadors (Pere Carrión, Cesc Peret, Marc Perapoch, Edgar Paradell, Xavi Pueyo, Alex Reina, Isra Fernández, Christian Sainz i Oriol Gebelli), hi haurà una baixa, la de Bruno Ibánez, i s’incorporen a la plantilla dos jugadors provinents del Círcol de Badalona que han jugat aquest últim any a Copa Catalunya, Filip Ramírez i Oriol Carreras.

Al Safa Claror, el tècnic, Bernat Devant, ha renovat a 10 jugadors (Carles Reynals, Albert Cantero, Dani Céster, Víctor Carretero, Rodrigo Pascual, Arnau Carrillo, Adrián Martínez, Sergi López, Juli Antolí i Víctor Guerrero), ha demostrat confiança amb la gent de la casa amb l’ascens de Roger Creus i Gerard Castel, que la temporada passada estaven a la plantilla del sènior B, i només ha patit les baixes voluntàries de dos jugadors, Víctor Gabassa i Miquel Cànovas.

El Claret va acabar la temporada a mitja taula, mentre que el Safa va haver de jugar la promoció de descens per mantenir la categoria. De cara la temporada 18/19, tots dos entrenadors es plantegen donar un pas més i millorar els resultats aconseguits l’any anterior.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *