Tornen els Dimecres per la Democràcia

Política

La Taula d’Entitats de Gràcia pel Referèndum no s’arronsa i enguany tornarà a organitzar per segon any consecutiu el cicle de xerrades Dimecres per la Democràcia -rebatejat ara com a Dimecres per la Llibertat-, que ja es va programar l’any passat en escenaris com l’Envelat del Bicentenari o la plaça del Nord i que va tenir com a convidats els malauradament traspassats Patrícia Gabancho i Jaume Botey o els actualment empresonats Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. En aquesta segona ocasió, que centrarà tots els actes a la plaça del Nord, l’inici dels actes serà aquest dimecres 4 de juliol amb una primera convocatòria titulada La Vila que tenim, la Vila que volem. Els ponents seran representants del Moviment Popular de Gràcia, de l’Assemblea de Dones Feministes, de l’Oficina d’Habitatge, de la Xarxa de Cures i de la plataforma Gràcia Participa-Rebost Solidari. El cicle s’allargarà durant tot el mes de juliol, fins al dia 25, i preveu tocar com en l’anterior edició tota mena de temàtiques. En l’anterior edició els temes abordats van ser la cultura, la religió o la immigració. Totes les xerrades es faran a les 19 hores.