L’àrea de jocs de plaça del Sol s’estrena ocupada pel botellot

Tal com els veïns que participen en la taula ciutadana van advertir, la disposició oberta i sense tanca de la nova àrea de jocs de la plaça del Sol, estrenada oficialment dimarts a la tarda, ja s’ha vist ocupada pels practicants de botellot que cada vespre s’apleguen al terra de la plaça. Ja dilluns van córrer per les xarxes socials les primeres queixes dels veïns, que mostraven imatges de botellaires penjats i asseguts als forats de la nova instal·lació i fins i tot algun veí passejant el gos per sobre de la superfície tova que serveix de marc de l’activitat. Dimarts al vespre la cosa va anar a més i l’espai ja presentava, com mostren les imatges, una invasió gairebé total per part dels visitants. D’altra banda, els responsables d’activitats de Festa Major que requereixen escenari també han mostrat inquietud pel fet que la nova superfície impedeixi aixecar estructures per a actuacions en la pròxima festa

1 thought on “L’àrea de jocs de plaça del Sol s’estrena ocupada pel botellot

  1. Esperem que posin una tanca i un cartell que indiqui l’edat dels jocs, on també s’indiqui que no es pot fumar en aquest àrea. Els veïns estem farts del botellón i de que no es facin complir les ordenances cíviques. Si no es pot posar un escenari per fer concerts, tampoc passa res, el veïns agrairem poder descansar, a l’agost molta gent també treballa. Que organitzin coses familiars, per nens, gent gran, gent del barri i no concerts per que gent de fora s’emborratxi , pixi i vomiti per tota la plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *