Doblet al Carmel i Camp d’en Grassot

per Carles León

Dissabte 30 de juny es va celebrar la primera diada castellera de la Festa Major del Carmel. L’actuació va començar a la 18 h a la plaça Pastrana. Hi vam participar els Castellers de la Vila de Gràcia, acompanyats pels Castellers de Sant Vicenç dels Horts i els Brivalls de Cornudella. Després d’un pilar de 4, vam obrir la primera ronda enlairant un 4d7. A continuació vam bastir el 5d7, un castell que hem sovintejat; és el setè descarregat enguany. En tercera ronda vam completar un 3d7 sense complicació ivam cloure amb dos pilars de 4 finals. L’endemà, a les 12h a l’encreuament entre Indústria i Grassot, va tenir lloc la tradicional diada de la Festa Major del Camp d’en Grassot. A part de la colla gracienca, hi van eren els Castellers de Sabadell i els Castellers de Lleida. Vam obrir l’actuació realitzant un pd4 reclamant la llibertat dels presos polítics. En primera ronda vam escollir un nou 5d7, que es va descarregar amb ofici. En segona ronda, el plat fort del dia; el 4d8, que tot i que presentava unes mides acceptables, el vam acabar desmuntant. En tercera ronda de nou hi vam tornar amb el 4d8, que descarregàrem amb una dosi d’emoció després de quasi un mes sense aconseguir-lo. En ronda pilars de comiat vam realitzar un vano de 5.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *