Entitats amb capacitat solidària i implicació social, als Dimecres per la Llibertat

“Un no se què quan camines, i aquest posat mig despenjat dels que enxarxen estels”. Així va cantar Llach als militants de les entitats més insospitades, algunes de les quals es van trobar dimecres a la plaça del Nord en l’arrencada dels Dimecres per la Llibertat, el cicle de la Taula d’Entitats pel referèndum. Hi havia l’Oficina d’Habitatge, el Moviment Popular, Dones No Estandard-Consell Nacional de les Dones, l’Assemblea de Dones Feministes, Gràcia Participa-Rebost Solidari i la Xarxa de Cures. Totes enxarxades per la capacitat solidària i la implicació social en projectes i paraules com La Jahnela, un centre de dia, el protocol contra les agressions masclistes, la distribució d’aliments, les retallades en la llei de la dependència o l’atenció als refugiats. Pablo Ruiz, Adrià Meléndez, Maria Irigoien, Carme Riu, Sole Farré, Joan Batlle i Norma Falconi van retratar la duresa de la seva relació agredolça amb les administracions, governi qui governi, però aquesta també és l’aventura del militant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *