Incendi de matinada a la terrassa d’un restaurant que va denunciar el quiosc okupat

Els Bombers de Barcelona han intervingut aquesta matinada per un incendi presumptament intencionat que ha afectat sobretot els tendals de la terrassa del restaurant Pepa Tomate de la plaça Revolució. Els fets han succeït cap a les quatre de la matinada, segons expliquen fonts de l’establiment, per raons que encara es desconeixen però que podrien estar relacionades -segons creuen les mateixes fonts- amb les denúncies que han presentat demanant la retirada del quiosc okupat que tenen a tocar de la terrassa. El quiosc, que gestiona la Distri La Polilla, obre habitualment els diumenges al matí. Fonts pròximes a responsables del quiosc okupat han negat qualsevol relació amb l’incident i amb anteriors que s’han registrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *