La piscina del Parc de la Creueta ja no obrirà en tot l’estiu

La piscina del Parc de la Creueta del Coll estarà tancada tot l’estiu un cop s’ha hagut d’anul·lar definitivament la previsió d’obertura retardada que es va anunciar fa quinze dies per l’aparició de fuites d’aigua que no s’han pogut reparar provisionalment. Tot i que l’Ajuntament va comunicar la setmana de Sant Joan, com sempre, l’inici de les activitats per al 24 de juny i fins al 8 de setembre, la incidència va obligar a endarrerir l’estrena fins que dijous passat una revisió i un reompliment del llac no va donar els resultats positius previstos. “Des del primer moment s’ha treballat per revisar completament el sistema i reparar les fuites d’aigua de les canonades i del vas que eren visibles. Malgrat això, s’ha comprovat que la pèrdua d’aigua segueix, un fet que obligarà a aixecar tot el terra del vas del llac. L’ operació podria durar uns mesos”, ha apuntat l’Ajuntament.

No és la primera vegada que la piscina del Parc de la Creueta ajorna parcialment o totalment la temporada de bany; en els últims 15 anys ja ha passat almenys quatre vegades. L’any 2003 uns despreniments de roques a la zona de la pedrera, a prop del monument de Chillida, van aconsellar suspendre el bany. El 2004 el motiu va ser la rehabilitació integral. L’any passat, finalment, es va tancar uns dies al principi de la temporada per l’aparició de vidres al fons del llac. El fet més greu segueix sent la caiguda del monument el 1998, que va provocar tres ferits.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *