La Salle Gràcia i el Gràcia GC viatgen al Campionat d’Espanya

Del 8 al 15 de juliol es disputa el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística que se celebra al Palacio Multiuosos de Guadalajara, on Gràcia estarà representada pels esportistes de La Salle Gràcia i el Gràcia Gimnàstic Club. La delegació gracienca més important serà la de La Salle, amb un total de 51 esportistes, totes elles femenines, 22 de les quals competiran en les categories de Base, repartides en els grups 3, 4, 5, 6, 7 i 8, i 29 gimnastes ho faran en la Via Olímpica, amb representació als grups 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 i fins i tot el grup 10, la màxima categoria a nivell estatal, on les gracienques hi tenen representació. Malgrat ser un club humil i amb les seves limitacions, La Salle Gràcia ha tingut tradicionalment gimnastes de molt alt nivell, i la principal demostració és que avui dia hi ha tres esportistes destacades al club, la Clàudia Buxeda, l’Ona Duart i l’Ainhoa Martínez, que fins i tot competeixen amb la selecció espanyola.

El Gràcia Gimnàstic Club participarà al campionat amb un total de 18 esportistes, en aquest cas seran 7 noies i 12 nois. Pel que fa a la representació femenina, competiran tres d’elles en categoria Base 2 (Gry Thorstensen, Natàlia González i Morgana Macedo) i dos en categoria Base 7 (Ainara Garcia i Anna Martínez). El Gràcia GC també participarà en la Via Olímpica amb la Carla Garriga, que ho farà en el VO 5 i la Elsa Garcia que ho farà en el VO 8. En masculí, la competició es divideix diferent, entre Nivell i Promoció, dos nois competiran al N1 (Max Fresnedo i Ricard Martín), dos més en N2 (Martí Castillo i Oriol Bragulat), tres a l’N3 (Enric Beltran, Ferran González i Sergio Zabala), i dos més a l’N4 (Guillem Soler i Oscar Coromina). El club gracienc també tindrà tres representants a la categoria de Promoció 4 (Francesc Vidal, Andreu Grané i Eloi Grau). El GGC també desplaçarà 6 entrenadors/es amb els seus esportistes (Sílvia Puig, Alexandra Oliver, Maria José Guirao, Jordi J. Pons, Javi Flores i Marta Pla).

, ,

5 thoughts on “La Salle Gràcia i el Gràcia GC viatgen al Campionat d’Espanya

 1. Bon dia, volia comentar respecte a la noticia referent al clubs de gràcia que es presenten al campionat de catalunya… hi ha un altre club, l’associació esportiva de gràcia, que a part d’haver participat al campionat de catalunya a vic amb 4 gimnastes, també ha participat amb 8 gimnastes al campionat d’espanya amb una representació de 8 en els nivells de base 2, 3, 4 i 5. perquè no s’ens ha mencionat?

 2. Bona tarda,
  l´AE Gracia (Associació Esportiva de Gràcia) també ha estat al Campionat d´Espanya de Guadalajara…
  Som invisibles?
  Nosaltres sí que som un club humil i amb forces limitacions però potser una mica de visibilitat ens aniria bé.

  Moltes gràcies
  Salut!

 3. Bones, comentar q a Gràcia no hi ha només 2 clubs de GAF i que al campionat nacional també hi ha participat l’AE Gràcia, un club on les nenes monten i desmonten aparells a cada entrenament i on les instal.lacions no ajuden massa, però la seva passió i ganes , juntament amb les de les seves entrenadores (la Cris i la Carme) fan miracles!
  A veure si els hi feu una visita i veureu el mèrit que tenen!!!

 4. M’agradaria que és fes conèixer que existeix un altre club de gimnàstica artística femenina al barri de gràcia, som l’associació esportiva de gràcia, si, també existim. Podrien conèixer el club on entrenen les nostres filles també federades ens els nivells de base fins a base 5, no podem tenir més nivells ja que les dificultats d’aquests serien perilloses degut les instal·lacions que tenim (les nenes junt amb les entrenadores han de montar i desmontar cada dia els 4 aparells, no tenim terra, és una tira…), però tot i així i gràcies a les entrenadores, la Cris i la Carme , les nenes tenen uns resultats excel·lents classifant-se a totes les finals. Jo crec que es mereixen un reconeixement sobretot per part de les entrenadores que malgrat amb les condicions que han d’entrenar a les nostres filles ho donen tot per elles, són unes autèntiques professionals i sense elles no podriem tenir l’equip que tenim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *