Lluïsos i el Safa, màxims representants femenins

Els màxims representants del bàsquet femení gracienc seran els Lluïsos de Gràcia i el Safa Claror que competiran a Primera Catalana. Les de la plaça del Nord seguiran dirigides des de la banqueta pel Gerard Sánchez, que ha renovat la confiança en sis jugadores: Marina Badàs, Èlia Pérez, Núria Vinyeta, Laia Burgués, Sandra Pérez i Andrea Jiménez, a més a més, ha ascendit la Berta Fernández, de l’equip júnior, ha repescat les exjugadores del club, Maria Olives i Berta Villaró i ha incorporat a l’Alba Sierra.

El Safa Claror estrena tècnic, Dani Perdiguero serà el nou entrenador d’un equip on continuen sis jugadores respecte a la temporada passada: Elisenda Ferró, Carla Muñoz, Irene del Cerro, Júlia Ventosa, Sara Jofresa i Núria Susin. Perdiguero ha confiat en dues jugadores més de la casa per reforçar l’equip: Laia Caminal, del sènior B, i Inés Catalán, procedent del júnior. Les novetats seran l’exjugadora del club, Judit Villalonga, i Judit Ortiz, del BBC.•

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *