Els jardins Menéndez y Pelayo s’estrenaran amb petanquers i veïns fent pinya pel tancament

La Travessera de Dalt culminarà aquest juliol, encara sense data definitiva però ja superada l’última previsió final del 30 de juny, amb una dècada llarga d’obres que contenien inicialment la L9 i que s’han anat completant amb els anys amb la cobertura del túnel entre Escorial i Ronda Guinardó, la pròpia Travessera de Dalt i els jardins menéndez y Pelayo. Aquests últims, amb l’aparcament inclòs ja en el seu interior, ha estat l’última peça del trencaclosques, amb unes obres que es van iniciar el març de 2015 amb l’excavació de l’aparcament.

Despres d’aquests tres últims anys farcits de polèmica entre el Districte i els veïns -amb pancartes encara penjant dels balcons que demanen la dimissió del regidor-, les dues parts principals s’han tornar a reunir aquest dimarts per repassar els últims detalls abans de la retirada de les tanques en els propers dies. “L’obra està quasi acabada: només falta la instal·lació d’uns projectors de llum, la substitució d’una barana i l’alta de l’escomesa de llum”, han apuntat fonts municipals.

Però els veïns, i en aquesta última reunió també els petanquers, no s’han donat per satisfets amb les explicacions dels tècnics, ja que encara cou el procediment de les obres sense comissió de seguiment i sense respecte per a la voluntat dels veïns pel tancament nocturn de l’espai, que fins i tot va ser motiu d’una consulta no vinculant que van guanyar els favorables al tancament. Ara a aquests postulats protancament també s’hi han afegit els petanquers, i el Districte demana fer una prova d’un any sense tancar. Les comunitats de veïns de Mossèn Batlle que tenen els balcons de cara als jardins i els petanquers també han rebutjat l’oferiment del Districte de fer una inauguració oficial de l’espai amb presència d’autoritats.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *