El regidor Badia demana suport per aturar la tercera ordre de desallotjament de l’Armadillo

El regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha fet aquest dijous una crida insòlita a “garantir el dret a l’habitatge” per la tercera ordre de desallotjament que pesa sobre l’Armadillo, la casa okupada per famílies del carrer Sant Salvador des del 16 de febrer de l’any 2013 i on hi han arribat a viure 35 persones. Aquesta és la tercera vegada que l’Armadillo té una data de desallotjament després de superar-ne la primera el juliol de 2017 i el març de 2018, i en l’actualitat és propietat del BBVA. Però aquesta vegada sembla que la cosa va de veres ja que Badia ha apuntat que “malgrat els esforços municipals, demà matí tenim el desnonament de 26 veïns i veïnes (6 menors) dels habitatges d’Armadillo, carrers Sant Salvador 16 amb Santa Clotilde”. “Necessitem ajuda per garantir al dret a l’habitatge”, ha conclòs en un tuit al seu compte. A última hora del vespre, Badia ha anunciat que el propietari de l’edifici, el BBVA, “gràcies a les treballadores d’habitatge i la pressió veïnal”, ha ajornat el desnonament. Aquest matí, en tot cas, s’ha produït un fort desplegament d’agents i furgonetes de Mossos d’Esquadra a l’entorn de la casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *