L’AE Gràcia, satisfeta amb l’actuació a Guadalajara

L’equip de gimnastes de l’AE Gràcia ha finalitzat la seva actuació al campionat d’Espanya de gimnàstica artística que se celebra al Palacio Multiuosos de Guadalajara. El conjunt gracienc ha estat representat amb deu gimnastes i dues entrenadores en la categoria de torneig nacional base on ha tingut participació en els nivells 2, 3, 4 i 5. Els resultats més destacats els han aconseguit Aina Pardos, que ha quedat 12a de 140 participants a la general de base 3; Nadia Toral, que en barra de base 4 ha quedat 5a de 115; i Ruth Monistrol que en la classificació de barra de base 5 ha quedat 9a de 160 participants.

Fins diumenge seguiran competint a Guadalajara els esportistes que ho fan a la categoria de la Via Olímpica, on La Salle Gràcia hi està representat amb 29 gimnastes, repartides en els nivells 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 i 10, i del Gràcia Gimnàstic Club hi ha dues noies, la Carla Garriga, i la Elsa Garcia que estan competint en el nivell 5 i 8 respectivament.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *