Mollà es penja 10 ors al campionat de Catalunya

El jove nedador del Club Natació Catalunya, Mario Mollà, va ser un dels grans protagonistes del campionat de Catalunya infantil d’estiu que es va celebrar el passat cap de setmana a la piscina Sant Jordi després que s’aconseguís penjar deu medalles d’or en les deu proves que va participar, una fita a l’abast de ben pocs. Mollà va aconseguir pujar al calaix més alt del podi en els 100, 200 i 400 metres lliure, 50, 100 i 200 metres papallona, 200 i 400 metres estils, 50 i 100 metres esquena.

El punt àlgid de l’actuació de Mollà durant el campionat de Catalunya va ser l’actuació dels 50 metres papallona. En la sèrie prèvia, el nedador del ‘Cata’ havia parat el cronòmetre en 25.02 segons, i havia aconseguit la millor marca catalana, però a la final, encara ho va fer millor i va superar el seu propi registre per deixar-lo per primera vegada per sota dels 25 segons (24.88) i d’aquesta manera aconseguir un nou rècord tant en l’àmbit català com espanyol. Aquest fet encara guanya més rellevància si tenim en compte que Mollà va ser l’únic nedador de tot el campionat que va aconseguir batre nous rècords.

Aquests 10 triomfs de Mollà van permetre el CN Catalunya sumar un total de 350 punts i quedar en la classificació final absoluta en 33a posició d’un total de 66 clubs, i que va encapçalar el CN Sant Andreu.

En altres rànquings finals, el ‘Cata’ va quedar 8è en la classificació masculina de nedadors de 16 anys, i 18è en la classificació total masculina.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *