President Cervera

per Albert Balanzà

En Joan Cervera és l’únic president que reconeixem a l’Independent de Gràcia, l’únic que reconeixerem a la nostra línia editorial i, per això, és el president d’honor de l’Associació Cultural L’Independent de Gràcia. Amb l’Aurora sempre han format i formen una parella espectacular, sempre junts, inseparables, guapíssims i alegres. En Joan i l’Aurora podríem dir que són els nostres primers periodistes, perquè probablement són els veïns que més quilòmetres han fet pels carrers de Gràcia. I ja sabeu, lectors, que qualsevol de vosaltres sou els nostres ulls. Però en Joan i l’Aurora són especials.

Aquesta setmana els hem anat a veure a casa, a renyar-los una mica perquè surten menys: una caiguda inesperada, algun ensurt… Bé, res de renyar-los. A oferir-los les nostres mans i a dir-los que no hi ha res que no puguin superar. “Ha preguntat per tots i ens ha dit que seguim fent aquesta feina; és un amor de persona”, em diu la Sílvia, la jefa.

Hi estic d’acord amb l’afirmació mentre remiro una imatge que m’encanta d’aquesta parella. És un dia de Sant Cristòfol de 1955, just aquesta setmana n’ha fet 63 anys. En Joan i l’Aurora van damunt d’una motocicleta Lube 125 en plena jornada de benedicció, i s’han aturat per deixar-se fotografiar. Tots dos van vestits de festa, ell amb un impecable vestit clar, una corbata fosca i unes sabates de pell blanques i negres -les que es posarien els mods o els hípsters-; ella amb un vestit vermell amb petites flors blanques -el que triomfaria aquest estiu- i arrecades i collaret a joc. La mà dreta d’en Joan prem el fre i la mà dreta de l’Aurora reposa tendrament a la cintura del Joan. Van sense casc i se’ls veu morens. Afortunats.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *