Ona Alarcón, entre les millors d’Espanya

La jugadora del mini del Bàsquet Claret, Ona Alarcón, ha estat seleccionada per la Federació Espanyola de Bàsquet per participar a la Operación Talento, que se celebrarà del 29 de juliol a l’1 d’agost a Íscar (Valladolid). Aquest programa de la FEB consta d’una selecció de 32 jugadores nascudes l’any 2006, d’arreu de l’estat espanyol, on hi ha set jugadores catalanes, entre elles l’Ona, que faran diferents entrenaments sota la mirada de l’equip de treball que dirigeix l’Elena Lahoz, responsable de la detecció, seguiment i formació de joves talents del bàsquet femení espanyol.

A l’Ona li arriba aquest premi després d’haver completat una gran temporada amb el Claret, on el seu equip es va proclamar campió de nivell A2, en una final a quatre disputada a Arenys de Mar, i on el seu equip va derrotar el CC L’Hospitalet a les semifinals (53-43) i el Basket Almeda a la final (59-54).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *