L’Europa 18/19 arrenca la pretemporada amb 20 jugadors

Dimecres arrenca la pretemporada pel primer equip de l’Europa, la primera dirigida per David Vilajoana. El nou tècnic comptarà amb 20 jugadors de la plantilla de la temporada 18/19 i podria tenir l’ajuda de jugadors del filial mentre no s’acaba de tancar la plantilla definitiva. Per ara, només sis jugadors segueixen al primer equip escapulat respecte a la temporada passada, són els tres primers capitans: Cano, Alberto i Uri, a més a més de tres jugadors formats a la casa com són: el defensa, Guillén, i els migcampistes, Varona i Josa.

Tota la resta seran cares noves, fins a 14 jugadors s’estrenaran a la primera plantilla escapulada. Les últimes novetats han estat dues incorporacions en les posicions d’atac, d’una banda, l’extrem balear, Josemi Pedrosa, procedent del Platges de Calvià, on ha exercit de capità i de referent de l’equip, i d’altra, el davanter, Jordi Martínez, que arriba del Lleida Esportiu, aquesta temporada ha disputat 7 partits a Segona B, i també els partits de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid i la Real Societat, i està cridat a ser una de les referències en atac de l’equip de Vilajoana. També serà una de les principals novetats, el defensa Oumar Bah, procedent del Vilassar de Mar.

Hi haurà 4 jugadors que no serà la primera vegada que trepitgin la gespa del Nou Sardenya, ni que estiguin dirigits per Vilajoana. Joan Compte, Javi Prats, Xavi Camps i Carlos Torrentbó, fins ara al filial, passen a ser jugadors de la primera plantilla escapulada. La resta de cares noves seran: Marc Priego (Sant Andreu), German Collado (Albacete B), Xavi Liébanas (Gavà), Guillem Castell i Gabi López (Santboià), Alfons Serra (Arandina) i Eloi Pena (Llagostera B).

El primer amistós que disputaran els escapulats serà el dia 22 de juliol, a les 8 del vespre, contra la Unió Esportiva Sants, de Tercera Divisió, al camp de l’Energia, una setmana abans de l’estrena oficial contra L’Hospi a la Copa Catalunya.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *