Polseguera a l’Europa pels tuits ultres del nou fitxatge Josemi

L’Europa arrenca aquest dimecres la pretemporada amb una forta polèmica que s’ha fet viral en les últimes hores a les xarxes socials: un dels nous i flamants fitxatges, Josemi Pedrosa, provinent del Platges de Calvià ha suprimit el seu compte de Twitter després que penyes com Eskapulats i alguns socis s’hagin fet ressò de tuits seus de caire ultra. Extrem de posició i capità al seu antic club, Josemi no va dubtar el passat 27 d’octubre a escriure coses com “Como se están riendo TODOS los independentistas de España. Y algunos les defendíais antes que a la policia hace un par de semanas. Patético”, a més de retuits al partit ultra VOX o tuits contra la Segona República. Fonts de la presidència segueixen de prop el cas però no prenen de moment cap decisió.

Aquest matí, el club i el futbolista han emès un comunicat, on el jugador es disculpa pels seus tuits ultres i es compromet amb els valors de l’Europa. Podeu llegir-lo sencer aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *