La memòria dels barris perifèrics, en una mostra al Coll-La Bruguera

El proper 7 de setembre s’inaugurarà l’exposició “El nostre barri”, un recull de dibuixos sobre edificis històrics de Josep Callejón, president del Grup d’Estudis d’el Coll-Vallcarca. L’exposició busca preservar la memòria històrica dels barris perifèrics de les grans ciutats, i es podrà visitar del 7 al 28 de setembre al Centre Cívic El Coll – La Bruguera. Callejón afirma que l’exposició és una continuació del pre-llibre Racons, llocs i indrets del Coll – Vallcarca i Rodalies. El llibre, format per textos i fotografies aconseguits amb la col·laboració de la gent del barri, està estructurat com un itinerari cultural d’El Coll – Vallcarca, que comença a l’Església del Coll i visita els edificis més emblemàtics del barri. La mostra comptarà amb 150 dibuixos de construccions d’El Coll – Vallcarca i de Gràcia, i està complementada per edificis de Barcelona, de la resta d’Espanya i fins i tot d’altres ciutats com París o Cracòvia. La col·lecció també s’exposarà a La Sedeta del 4 al 24 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *