L’Europa ratifica el fitxatge de Josemi tot i els seus tuits ultres

Josemi Pedrosa va arribar a l’Europa a principis de juliol procedent del Platges de Calvià, i estava cridat a ser una peça important en atac, però el seu inici al club no serà fàcil. Dimarts a la nit, el grup dels Eskapulats van recuperar tuits de l’extrem balear on defensava l’actuació policial durant l’1 d’octubre, i també havia retuitejat escrits del partit d’extrema dreta VOX, o tuits contra la Segona República.

El jugador es va veure obligat a demanar disculpes a través d’un comunicat oficial fet públic pel club a la seva pàgina web, on es justificava explicant que “sovint la informació que rebem fora de Catalunya no és la que es correspon amb la realitat”, i que “en cap moment he volgut defensar amb els meus tuits cap violència ni intransigència”. Al mateix temps, el jugador es va comprometre
amb els valors de l’Europa, “un club obert, sensible, democràtic, tolerant i respectuós amb els valors de país, la voluntat majoritària dels seus socis i el lliure pensament i llibertat d’expressió”. L’ Europa considera que tothom té dret a un propòsit d’esmena, i les dues parts han decidit mirar endavant i passar pàgina en aquest assumpte.

Aquest fet ha aixecat molta polseguera entre els aficionats a les xarxes socials, els Eskapulats han dit la seva en un manifest: “demanem a la Junta que sigui conseqüent amb els posicionaments
públics que ha tingut fins ara i li rescindeixi el contracte”, malgrat que també hi ha hagut partidaris que l’extrem demostri la seva vàlua al terreny de joc. Alguns aficionats han recordat el pas d’Ignacio Rosillo pel club la temporada 14/15, un jugador que va jugar 31 partits, va marcar 7 gols, i que ha titllat de “boig” el president Torra o ha animar la policia després de la DUI.

 

Els tuits polèmics:

Josemi Pedrosa  27 d’octubre
“Como se estan riendo TODOS los independentistas de España. Y algunos les defendíais antes que a la policía hace un par de semanas. Patético.”

Ignacio Rosillo 18 de juliol
“Este tío está loco” (en referència a un tuit del president Quim Torra).

RT d’Ignacio Rosillo 27 d’octubre
“Se ha consumado el ataque a las normas democráticas y al Estado de Derecho. Ánimo a todos los miembros de las Fuerzas de Seguridad del Estado”

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *