19 podis graciencs al Campionat d’Espanya

Dinou medalles és el botí dels esportistes graciencs al campionat d’Espanya de gimnàstica artística. La Salle Gràcia ha aconseguit 9 medalles, en la categoria de Via Olímpica 3, Marina Arbona es va proclamar campiona en aparell de paral·leles asimètriques, i l’equip format per Jana Fernàndez, Aina Fernàndez, Tania Carbó, Xènia Cervera i la mateixa Arbona va aconseguir el bronze. Lucía Gómez va pujar al calaix més alt del podi en la categoria de VO7, a més de la plata en salt, l’or en asimètriques i el bronze en terra. A la mateixa categoria, Carlota Martí, en barra i Nora Garcia, en asimètriques van aconseguir el bronze. En VO6, Queralt Cerro, Maria Alcover, Queralt Olivé, Marina Esteve i Ariadna Olivé van aconseguir la plata.

En categoria masculina, el Gràcia GC ha aconseguit 10 medalles, Francesc d’Assis, va aconseguir la plata en la categoria de Promo 4, a més de proclamar-se campió en barra i aconseguir la segona posició en terra. En la mateixa categoria, Andreu Grané va se bronze, la mateixa medalla que va aconseguir en tres disciplines(anelles, paral·leles i barra). En la categoria de Nivell 3, Enric Beltran va guanyar la plata, i en Nivell 4, Guillem Soler va ser or en arcs i bronze en salt.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *