Adéu piscina, adéu

per Conxa Garcia

Les veïnes i veïns del Coll hem hagut de dir adéu a la piscina del Parc de la Creueta del Coll, més d’una vegada. Aquest estiu haurem de posar en remull la mainada a la banyera o en una piscina de plàstic els que tinguin una terrasseta. Però s’ha de dir que no és el mateix, ja que això no permet que les nenes i nens es relacionin i juguin, ni que les àvies i avis es puguin refrescar una mica amb ells. També els esplais que hi anaven hauran de cercar activitats alternatives. Aquest tipus de piscina permet al veïnat, i d’altra gent que s’hi acosta, fer més passable la calor de l’estiu sense haver d’anar molt lluny, ni pagar entrades que moltes famílies no es poden permetre. El 2004 es va fer tota nova i ara l’hauran d’aixecar tota una altra vegada. La gent ja comença a riure’s de nosaltres i de la nostra meravellosa piscina. Hi ha d’haver tècnics efi cients en algun lloc, suposem… La veritat és que estem fartes de reivindicar aquest parc, amb piscina inclosa, i que es faci la renovació integral ja aprovada i, sobretot, que es faci un manteniment acurat cada any. Potser això evitaria sorpreses de darrera hora.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *