Una cadena de boxa i kickboxing aterra als Jardinets

La cadena Brooklyn Fit Boxing, amb seus a Badalona, Castelldefels i sobretot amb molta oferta a Madrid, aterrarà aquest setembre als Jardinets, concretament al Pla d’en Salmeron, per obrir serveis de boxa i kickboxing on fins fa poc hi havia un supermercat Condis. La marca es promociona com “una experiència d’entrenament que combina moviments de boxa i kickboxing sobre sacs professionals, amb intervals d’entrenament funcional per aconseguir un entrenament complet”. Aquesta setmana la cadena ha penjat ja la lona a la persiana metàl·lica del número 13 del carrer Gran, a tocar del local on hi havia la pastisseria La Colmena, i fa publicitat de les primeres promocions. Amb Brooklyn Fit s’amplia l’aterratge de diverses cadenes de gimnasos a Gràcia, on en els últims mesos hi ha arribat Snap Fitness, nous centres DiR i aquesta tardor també hi arribarà McFit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *