Núria Prims estrena als cinemes Girona el nou curt de Joan-Marc Zapata

L’actriu Núria Prims torna aquest divendres a les pantalles de cinema amb l’estrena als cinemes Girona (20.00 h) de ‘Bright side in D minor’, el nou curt de Joan-Marc Zapata rodat a Suïssa amb Prims i Francesc Garrido de protagonistes i la participació també de Sergi Mateu i Werner Biermeier. Després de l’èxit d”Incerta Glòria’, on va aconseguir el Gaudí a la millor actriu, Prims amb Garrido fan el paper d’un matrimoni divorciat que viatgen a Suïssa per repatriar el cos del seu fill mort. La pel·lícula, segons informa Selected Films, és un viatge emocional de dolor, amor i desesperació. L’estrena, de caràcter privat, comptarà amb l’assistència dels actors, del director i de l’equip tècnic. Zapata, premiat pels seus curts recentment a The Amazing Thailand Film Challenge, ha rodat ‘Bright Side in D Minor’ a partir d’un guió basat en el que serà el seu primer llargmetratge ‘Dark Silk’, que es rodarà l’hivern que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *