Fer barri

per Valentina Baratti

Les festes de Gràcia són per a mi un far que brilla en la nit fosca. Pels que com jo no tenim segona residència, i hem de passar l’estiu a la ciutat, arribar a la segona quinzena d’agost és un repte. Vol dir que hem suportat estoicament la calor, els mosquits i l’onada turística. Vol dir que hem aguantat les fotos dels amics, o millor dit, les fotos dels seus peus a la vora del mar. Els que treballem el mes d’agost, quin remei, esperem a les celebracions de Gràcia per gaudir de la companyia dels que s’han quedat, per contemplar l’esforç d’un any de les nostres veïnes i veïns, que un any més, de dos-cents anys de festes, segueixen amb el mateix esperit i la mateixa il·lusió. En una expressió: per fer barri. I si l’any passat va estar marcat per una tragèdia que mai hagués hagut de passar, confiem que aquest any l’alegria pugui inundar els carrers del barri amb més força encara. Que totes i tots puguem gaudir de les nits de festes en llibertat, en seguretat, i en el respecte, per demostrar que les coses bones passen cada dia i que hi ha molta més humanitat del que ens fan creure. No em queda una altra que mirar el calendari i ratllar els dies que falten fins al començament de les festes més desitjades de Barcelona. Ens veiem allà!

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *