Casa Vicens entra a la Festa Major fent un guarnit d’homenatge a la restauració artística al seu jardí

Casa Vicens viurà aquest estiu la seva primera Festa Major oberta al públic com a casa museu, en marxa des del passat 16 de novembre i amb uns primers mesos d’aterratge amb diverses mostres de sensibilitat local. Amb aquesta filosofia no era difícil imaginar que l’espai museístic s’afegiria d’una manera o altra a la Festa Major, i dimarts 24 de juliol es va signar oficialment l’acord amb el qual la Fundació Festa Major i Casa Vicens rubriquen una nova col·laboració que farà figurar l’espai en el programa oficial. Per estrenar-se amb tots els elements característics de la festa, Casa Vicens ja té dissenyat un guarnit especial que transformarà el jardí de la casa durant els dies de Festa Major i del qual només ha trascendit que serà “un homenatge a la restauració artística”.

“Es tracta d’una intervenció que aposta per mostrar la Casa Vicens com un lloc únic, creatiu, dinàmic i habitat on es cuida fins l’últim detall per satisfer totes les expectatives del visitant i s’inspira en la feina feta durant la restauració i rehabilitació de la casa, amb moltes mans treballant amb l’objectiu de retornar l’esplendor a l’espai”, han explicat fonts de Casa Vicens.

La casa museu del carrer Carolines, que tal com va avançar aquest setmanari (vegeu número 716) ha descartat almenys enguany un escenari amb actuacions de música ambiental, sí que aprofitarà els dies de Festa Major per fer diversos horaris de portes obertes al jardí. Les visites gratuïtes al jardí es faran entre el 15 i el 21 d’agost el dilluns, dimarts , dimecres, dijous i diumenge de 21 h a 23 h (últim accés a les 22.45 h) i el divendres i dissabte de 22 h a 24 h (últim accés a les 23.45 h). El primer bloc de dies allargarà l’horari general a les 21 hores (últim accés a les 20h), i el segon bloc, a les 22 hores (últim accés a les 21 h).

Aprofitant també els horaris de Festa Major, Casa Vicens oferirà descomptes especials en l’accés global si es compra el programa oficial o amb aquest Independent (2 x 1) i accés amb un 25% d’estalvi al preu de totes les modalitats d’entrada en venda on-line i taquilles.

Fora del recinte, però, Casa Vicens també participarà en el programa de festes amb demostracions de restauració ceràmica a càrrec de Manel Diestre als carrers Providència, Joan Blanques de Baix de Tot i Plaça de la Vila.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *