Ciudad Real – Totoro i els seus amics

Ciudad Real aportarà el toc oriental a la Festa Major amb una representació de l’univers cinematogràfic del cineasta Hayao Miyazaki, que es caracteritza per un estil d’animació molt personal. Els missatges antibel·licistes de les seves pel·lícules, les protagonistes femenines i l’estètica màgica de les seves pel·lícules estaran molt representats en el guarnit. Hi haurà elements molt característics, com el castell ambulant de la pel·lícula homònima, el drac d’El viatge de Chihiro, el clàssic Totoro d’El meu veí Totoro o el gatbús del mateix film, en el qual hi haurà un espai per fotografiar-s’hi.

• Activitat recomanada. Taller de ceràmica. Dijous 16 a les 16 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *