Maspons – Viva México Maspones

El guarnit del carrer Maspons serà la mescla entre el Mèxic cultural i popular i el Mèxic històric i salvatge: el carrer Sant Joaquim, que parteix Maspons en dos trams, separarà les dues temàtiques principals del guarnit. Per una banda, hi haurà amb una representació de la vida popular mexicana, basada en l’arquitectura local i amb elements culturals típics com els barrets, les guitarres o les màscares de calavera. A l’altra banda del carrer, però, hi haurà el Mèxic més selvàtic, en una combinació entre naturalesa i restes arquitectòniques de les cultures precolombines, que tancarà el decorat amb un gran temple maia.

• Activitat recomanada. Concert amb Bosonaya i Reklam! Divendres 17 a les 23 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *