Mozart – Mozart Invaders

La tecnologia envaeix el carrer Mozart. Gràcies a la donació d’una gran quantitat de pantalles, el carrer ha aprofitat per reciclar el material electrònic i preparar un guarnit que serà tot un homenatge a l’època clàssica dels videojocs. Fins a sis màquines recreatives estaran disponibles per jugar a videojocs clàssics com Space Invaders, Street Fighter 2 o Pacman; a més, una de les màquines estarà adaptada per a nens més petits i persones amb mobilitat reduïda. Addicionalment, tot el carrer estarà guarnit amb pantalles que representaran les icones més reconegudes dels videojocs, i al final del carrer hi haurà un joystick de dos metres amb el qual es podrà jugar al Tetris en una pantalla gegant.

• Activitat recomanada. Concert Black Island. Divendres 17 a les 24h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *