Verdi – Ave Verdi

Aquest any els visitants no només es traslladaran a un altre lloc, sinó també a una altra època: Verdi aposta per un viatge a l’Antiga Roma, una estètica molt atractiva en què el marbre i el raïm no hi faltaran. Per tal que el guarnit representi el més fidel possible l’Antiga Roma, els membres del carrer han realitzat una important tasca d’investigació amb experts en l’època, que els ha portat a preparar fins a tres dossiers de documentació i imatges de referència. A la portalada trobarem un gran Coliseu, que donarà pas a un passeig ampli amb un mercat. El guarnit acabarà amb un jardí amb pèrgoles i amb un gran déu Bacus com a portalada de sortida acompanyat de columnes romanes.

• Activitat recomanada. Ball amb “Hasta luego cocodrilo” d’Albert Maya. Dimecres 15 a les 23 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *