Perill – Videojocs Perill

El carrer Perill proposa un viatge per mostrar la història dels videojocs més importants del sector i que més han marcat la societat actual i als videojocs posteriors. Space Invaders donarà la benvinguda al carrer, que tindrà a Tetris com a motiu principal: el carrer estarà guarnit amb blocs del Tetris creats amb brics de llet i il·luminats amb leds, i estarà habilitat un ordinador on es podrà jugar al videojoc. Pacman serà el coprotagonista del guarnit, amb una gran estructura dedicada a la bola groga. Finalment, Donkey Kong i Mario protagonitzaran el tram final del carrer, amb un recorregut històric de les seves franquícies.

• Activitat recomanada. Art sonor amb 44 Quaranta-Quatre. Dissabte 18 a les 23 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *