La Perla – Barcelona Parc d’Atraccions

El guarnit del carrer Perla buscarà actuar com a crítica al model de ciutat que té Barcelona. Els responsables del guarnit creuen que Barcelona s’està convertint en un parc temàtic dedicat al turisme, i fent ús de la hipèrbole han convertit Barcelona en un parc d’atraccions. La Sagrada Família donarà la benvinguda als visitants del carrer a un guarnit que combinarà elements representatius de la ciutat, com la Torre Agbar, l’estàtua de Colom o el Floquet de Neu, amb atraccions típiques d’un parc temàtic. També comptarà amb uns cavallets que celebraran els 10 anys de participació en la Festa Major, amb fotografies de tots els guarnits anteriors.

• Activitat recomanada. Torneig de Hobby Horse. Dilluns 20, a les 17 h (infantil) i a les 19 h (adults).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *