Plaça del Poble Romaní – Ederlezzi

Els guarnits de la plaça del Poble Romaní acostumen a tenir òbviament algun tipus de relació amb la cultura gitana, i aquest any han volgut apostar per una celebració. Ederlezzi és una festa gitana celebrada a tot el món que commemora l’arribada de la primavera. Durant aquestes festes és típic celebrar dinars familiars, menjar pastissos especials i banyar-se al riu. El guarnit buscarà representar l’essència de la festa a través d’una casa gitana amb una família convivint. A més, el sostre de la plaça estarà cobert per una bandera gitana gegant, i del sostre cauran unes caixes de cartró amb les banderes de tots els països europeus en els quals conviuen comunitats gitanes.

• Activitat recomanada. Concert Pedrito. Dissabte 18 a les 23 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *