Plaça Vila de Gràcia – La Vila dels monstres divertits

La plaça de la Vila es convertirà, durant la Festa Major, en un portal a un altre món: un món habitat per monstres de tot tipus i amb uns paisatges totalment diferents dels que coneixem. El motiu principal del guarnit serà una parella de monstres de gran mida, un dels quals comptarà amb un pou. La resta de la plaça estarà decorada amb monstres de tot tipus de formes i colors, i el sostre estarà cobert amb el cel d’aquest món especial, que destaca per la varietat de colors que el compon. Cal destacar també que els nens dels Castellers de la Vila Gràcia han participat en el disseny d’un dels monstres.

• Activitat recomanada. Diada castellera de Festa Major. Dissabte 18 a les 18 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *