El XXIIIè Trofeu Vila de Gràcia servirà per homenatjar a l'exporter Rogeli Pàmpols

Esports

L'Europa disputa a partir de les 19 hores la 23a edició del Trofeu Vila de Gràcia. El rival en aquesta ocasió serà el Lleida Esportiu, i serà l'últim partit dels escapulats abans de l'estrena oficial a la lliga. Els lleidetans disputen enguany la Segona B i serà la primera ocasió que disputin el trofeu, si bé l'antiga UE Lleida va ser el rival de la primera edició l'any 1995 amb motiu de la inaguració del Nou Sardenya. L'entrada de franc per a tothom. Abans del partit, l'exporter Rogeli Pàmpols farà el servei d'honor i rebrà el reconeixement de l'entitat a proposta del GHRV (Grup d'Història Ramon Vergés), i l'europeisme retrà un merescut homenatge a un dels porters més mítics de la centenària trajectòria del club.